Heftig: Angela de Jong heeft lelijke teennagel, "Gaan we het NIET over hebben" (Vandaag Inside)

Heftig: Angela de Jong heeft lelijke teennagel, "Gaan we het NIET over hebben" (Vandaag Inside)

Woensdag 15 juni 2022 om 13:13

Tijdens het napraten met Angela de Jong, na de uitzending van Vandaag Inside van dinsdagavond, valt Wilfred Genee iets bijzonders op: een pleister, op de tenen van de gevreesde tv-columniste, is los geraakt en dat vraagt natuurlijk om nader onderzoek. "Hoe kan dat nou?", vraagt hij zich af.

'Niet doen, opzouten!'
De Jong heeft duidelijk geen zin om het op tv over haar hele lelijke teennagel (zoals ze die zelf noemt) te hebben: "Houd op, houd op. Gaan we het niet over hebben." Door deze uitbarsting kan de cameraman natuurlijk niet anders dan nog even extra inzoomen op die betreffende teen, met een briesende Angela tot gevolg: "Niet doen, daag. Opzouten!" Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Heftig: Angela de Jong heeft lelijke teennagel, &quot;Gaan we het NIET over hebben&quot; (<em>Vandaag Inside</em>) Tijdens het napraten met Angela de Jong, na de uitzending van Vandaag Inside van dinsdagavond, valt Wilfred Genee iets bijzonders op: een pleister, op de tenen van de gevreesde tv-columniste, is los geraakt en dat vraagt natuurlijk om nader onderzoek. "Hoe kan dat nou?", vraagt hij zich af. 'Niet doen, opzouten!'De Jong heeft duidelijk geen zin om het op tv over haar hele lelijke teennagel (zoals ze die zelf noemt) te hebben: "Houd op, houd op. Gaan we het niet over hebben." Door deze uitbarsting kan de cameraman natuurlijk niet anders dan nog even extra inzoomen op die betreffende teen, met een briesende Angela tot gevolg: "Niet doen, daag. Opzouten!" Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Heftig: Angela de Jong heeft lelijke teennagel, "Gaan we het NIET over hebben" (Vandaag Inside)

Actuele video's

Meer actuele video's