Sophie Hermans emotioneel na opmerking Geert Wilders: "Tassendrager van Rutte" (video)

Sophie Hermans emotioneel na opmerking Geert Wilders: "Tassendrager van Rutte" (video)

Woensdag 15 juni 2022 om 23:00

VVD-fractieleider Sophie Hermans staat naar eigen zeggen met de beste bedoelingen voor Nederland in de Kamer. Toch dacht Geert Wilders daar vandaag anders over en zorgt voor een emotioneel fractieleider.

<em>Sophie Hermans</em> emotioneel na opmerking <em>Geert Wilders</em>: &quot;Tassendrager van Rutte&quot; (video) VVD-fractieleider Sophie Hermans staat naar eigen zeggen met de beste bedoelingen voor Nederland in de Kamer. Toch dacht Geert Wilders daar vandaag anders over en zorgt voor een emotioneel fractieleider. EmotioneelWilders komt met de snoeiharde opmerking: "Ik zou mevrouw Hermans willen vragen hoelang zij nog de ambitie heeft om de assisten, tassendrager van de heer Rutte te blijven?" Hierna wordt het Hermans teveel en raakt ze in haar eigen speech emotioneel. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook René van der Gijp in VI over emotionele Sophie Hermans: "We moeten oppassen met haar" Bekijk deze video »
Politiek :

Emotioneel
Wilders komt met de snoeiharde opmerking: "Ik zou mevrouw Hermans willen vragen hoelang zij nog de ambitie heeft om de assisten, tassendrager van de heer Rutte te blijven?" Hierna wordt het Hermans teveel en raakt ze in haar eigen speech emotioneel.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's