René van der Gijp in VI over emotionele Sophie Hermans: "We moeten oppassen met haar"

René van der Gijp in VI over emotionele Sophie Hermans: "We moeten oppassen met haar"

Woensdag 15 juni 2022 om 22:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> in VI over emotionele <em>Sophie Hermans</em>: &quot;We moeten oppassen met haar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Sophie Hermans barstte in tranen uit voor het kabinet. René van der Gijp geeft aan dat we een beetje 'moeten oppassen met Sophie Hermans': "Waarschijnlijk loopt zij op haar tenen." Van alleen de uitspraak die werd gedaan, kan zij niet op die manier breken, daar zijn ze het over eens aan tafel. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Sophie Hermans barstte in tranen uit voor het kabinet. René van der Gijp geeft aan dat we een beetje 'moeten oppassen met Sophie Hermans': "Waarschijnlijk loopt zij op haar tenen." Van alleen de uitspraak die werd gedaan, kan zij niet op die manier breken, daar zijn ze het over eens aan tafel.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's