Lang Leve de Liefde: Renee geïrriteerd omdat date telefoon niet aan wil raken

Lang Leve de Liefde: Renee geïrriteerd omdat date telefoon niet aan wil raken

Donderdag 16 juni 2022 om 12:49

Renee heeft haar wekker gezet zodat de croissantjes niet verbranden maar haar date, die eerder nog aangaf over vrouwelijke interesse niet te hoeven klagen, lijkt niet van plan om dat alarm uit te zetten: 'Het is toch jouw telefoon. Ik ga toch niet zomaar op jouw telefoon zitten.'

'Vriendin mag telefoon ook niet aanraken?'
Die opmerking zit haar niet lekker, want ze komt er later nog even op terug als ze zelf dan maar het alarm heeft uitgezet: 'Dus als jij een vriendin hebt, mag zij ook niet jouw wekker uitzetten op de telefoon?' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve de Liefde: <em>Renee</em> geïrriteerd omdat date telefoon niet aan wil raken Renee heeft haar wekker gezet zodat de croissantjes niet verbranden maar haar date, die eerder nog aangaf over vrouwelijke interesse niet te hoeven klagen, lijkt niet van plan om dat alarm uit te zetten: 'Het is toch jouw telefoon. Ik ga toch niet zomaar op jouw telefoon zitten.' 'Vriendin mag telefoon ook niet aanraken?'Die opmerking zit haar niet lekker, want ze komt er later nog even op terug als ze zelf dan maar het alarm heeft uitgezet: 'Dus als jij een vriendin hebt, mag zij ook niet jouw wekker uitzetten op de telefoon?' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Simone zoekt partner die haar gewichten in sportschool vast kan houden Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Ik heb aan vrouwelijk aanbod niets te klagen' Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's