De Bevers: Corry Konings en John de Bever nemen videoclip op

De Bevers: Corry Konings en John de Bever nemen videoclip op

Donderdag 16 juni 2022 om 12:54

Corry Konings en John de Bever gaan een videoclip opnemen van hun gloednieuwe single Een Vriend voor het leven. Daar hebben ze een prachtige locatie voor uitgezocht en als dan ook de zon nog gaat schijnen, kan hun dag niet meer stuk. Bekijk de beelden van de opnamedag in de aflevering van vanavond. Zie hieronder een fragment uit De Bevers.

De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bevers</em>: Corry Konings en John de Bever nemen <em>videoclip</em> op Corry Konings en John de Bever gaan een videoclip opnemen van hun gloednieuwe single Een Vriend voor het leven. Daar hebben ze een prachtige locatie voor uitgezocht en als dan ook de zon nog gaat schijnen, kan hun dag niet meer stuk. Bekijk de beelden van de opnamedag in de aflevering van vanavond. Zie hieronder een fragment uit De Bevers. De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Bevers: Kees in discussie met John de Bever en Corry Konings over ‘zal’ en ‘zou’ Bekijk deze video » John de Bever geeft Peter Gillis voetballes: "Ga jij maar in het doel" (video) Bekijk deze video »
TV :
De Bevers: Corry Konings en John de Bever nemen videoclip op

Actuele video's

Meer actuele video's