De Bevers: Kees in discussie met John de Bever en Corry Konings over ‘zal’ en ‘zou’

De Bevers: Kees in discussie met John de Bever en Corry Konings over ‘zal’ en ‘zou’

Donderdag 9 juni 2022 om 11:11

Vanavond barst in De Bevers een discussie los. Kees is niet alleen de geliefde en manager van John de Bever, ook in de muziekstudio laat hij van zich horen. John neemt een liedje op met Corry Konings, wat volgens de volkszanger een hit gaat worden. Maar zingt hij nou ‘zal’ of ‘zou’?

Bekijk de beelden van De Bevers hieronder.

De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bevers</em>: Kees in discussie met John de Bever en Corry Konings over ‘zal’ en ‘zou’ Vanavond barst in De Bevers een discussie los. Kees is niet alleen de geliefde en manager van John de Bever, ook in de muziekstudio laat hij van zich horen. John neemt een liedje op met Corry Konings, wat volgens de volkszanger een hit gaat worden. Maar zingt hij nou ‘zal’ of ‘zou’? Bekijk de beelden van De Bevers hieronder. De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. Donderdag in De Bevers: John rent snel grot uit als hij een vleermuis ziet Bekijk deze video » John de Bever is bang voor dolfijn: 'Straks is het toevallig Jaws' (De Bevers) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's