Steven van der Heijden in Op1 over persconferentie chaos Schiphol: 'Werd boos' (video)

Steven van der Heijden in Op1 over persconferentie chaos Schiphol: 'Werd boos' (video)

Donderdag 16 juni 2022 om 22:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Steven van der Heijden in <em>Op1</em> over persconferentie chaos <em>Schiphol</em>: 'Werd boos' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Schiphol gaat aankomende zomer vluchten schrappen. Waar de luchthaven dit eerder nog een uiterste maatregel noemde, is het nu toch echt nodig om de zomerdrukte het hoofd te bieden. Corendon-topman Steven van der Heijden reageerde donderdagavond bij Op1. 'Ik werd eigenlijk een beetje boos. (...) We hadden begrepen dat het om 15 a 20% zou gaan. Daar hebben we ons op ingesteld. Nu blijkt het een derde te zijn dat niet van Schiphol kan vertrekken.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Steven van der Heijden in Op1 over persconferentie chaos Schiphol: 'Werd boos' (video)

Schiphol gaat aankomende zomer vluchten schrappen. Waar de luchthaven dit eerder nog een uiterste maatregel noemde, is het nu toch echt nodig om de zomerdrukte het hoofd te bieden. Corendon-topman Steven van der Heijden reageerde donderdagavond bij Op1. 'Ik werd eigenlijk een beetje boos. (...) We hadden begrepen dat het om 15 a 20% zou gaan. Daar hebben we ons op ingesteld. Nu blijkt het een derde te zijn dat niet van Schiphol kan vertrekken.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's