Cynthia is draagmoeder in Dilemma's van dokters: ‘Mijn oventje wordt gebruikt’

Cynthia is draagmoeder in Dilemma's van dokters: ‘Mijn oventje wordt gebruikt’

Vrijdag 17 juni 2022 om 14:29

Cynthia vertelt in Dilemma's van dokters hoe het is om draagmoeder te zijn. Ze draagt het kindje voor Mirjam en Gerben en het gevoel is voor haar heel anders omdat ze het niet ziet als haar eigen kind. “Alleen mijn oventje wordt gebruikt. Het wordt klaar gemaakt en ik geef het aan ze als het klaar is. En dan is het klaar.” Na de geboorte zegt ze het kind gedag en geeft ze het aan papa en mama. “Maak hun het leven zuur”, lacht Cynthia.

Bekijk het fragment van Dilemma's van dokters hieronder. Je kunt elke aflevering van Dilemma's van dokters terugkijken bij Gids.tv.

Cynthia is draagmoeder in <em>Dilemma's van dokters</em>: ‘Mijn oventje wordt gebruikt’ Cynthia vertelt in Dilemma's van dokters hoe het is om draagmoeder te zijn. Ze draagt het kindje voor Mirjam en Gerben en het gevoel is voor haar heel anders omdat ze het niet ziet als haar eigen kind. “Alleen mijn oventje wordt gebruikt. Het wordt klaar gemaakt en ik geef het aan ze als het klaar is. En dan is het klaar.” Na de geboorte zegt ze het kind gedag en geeft ze het aan papa en mama. “Maak hun het leven zuur”, lacht Cynthia. Bekijk het fragment van Dilemma's van dokters hieronder. Je kunt elke aflevering van Dilemma's van dokters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's