Blow Up gemist? Jeroen en Marjolein strijden tegen elkaar in ballon battle

Blow Up gemist? Jeroen en Marjolein strijden tegen elkaar in ballon battle

Blow Up gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

In de vorige opdracht van Blow Up hebben Marjolein en Jeroen als duo de laagste score gehaald. Zij zullen het daarom tegen elkaar op moeten nemen in de ballon battle. In een uur tijd zullen ze moeten bewijzen of ze ook met heliumballonnen kunnen werken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Blow Up</em> gemist? <em>Jeroen</em> en <em>Marjolein</em> strijden tegen elkaar in ballon battle Blow Up gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. In de vorige opdracht van Blow Up hebben Marjolein en Jeroen als duo de laagste score gehaald. Zij zullen het daarom tegen elkaar op moeten nemen in de ballon battle. In een uur tijd zullen ze moeten bewijzen of ze ook met heliumballonnen kunnen werken. Tekst gaat verder onder de video. Ballon battleDaarbij krijgen ze beide een ballon die ze als basis moeten gebruiken voor hun kunstwerk. Marjolein knutselt een vrolijke giraffe in elkaar en Jeroen heeft gekozen voor een mestkeverhoop. Wie wint de battle en wie valt er deze week af? Blow Up is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Blow Up gemist? Jeroen en Marjolein strijden tegen elkaar in ballon battle

Ballon battle
Daarbij krijgen ze beide een ballon die ze als basis moeten gebruiken voor hun kunstwerk. Marjolein knutselt een vrolijke giraffe in elkaar en Jeroen heeft gekozen voor een mestkeverhoop. Wie wint de battle en wie valt er deze week af?

Blow Up is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV