Even tot Hier: Astrid Nijgh zingt over "nieuwe normaal" en handen schudden

Even tot Hier: Astrid Nijgh zingt over "nieuwe normaal" en handen schudden

Ook in deze laatste aflevering van Even tot Hier hebben de mannen het weer voor elkaar om een geweldig gastoptreden te regelen. Ditmaal is het Astrid Nijgh met een nieuwe versie van 'Ik doe wat ik doe'.

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even tot Hier</em>: Astrid Nijgh zingt over &quot;nieuwe normaal&quot; en handen schudden Ook in deze laatste aflevering van Even tot Hier hebben de mannen het weer voor elkaar om een geweldig gastoptreden te regelen. Ditmaal is het Astrid Nijgh met een nieuwe versie van 'Ik doe wat ik doe'. Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. 'Ik doe wat ik deed'In het nieuwe liedje 'Ik doe wat ik deed' gaat het over het nieuwe normaal en hoe het eigenlijk niet bestaat: "Maar als Ernst zegt: "het komt niet zo nauw", dan zien wij de ernst ook niet zo gauw." Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot Hier: Astrid Nijgh zingt over "nieuwe normaal" en handen schudden

'Ik doe wat ik deed'
In het nieuwe liedje 'Ik doe wat ik deed' gaat het over het nieuwe normaal en hoe het eigenlijk niet bestaat: "Maar als Ernst zegt: "het komt niet zo nauw", dan zien wij de ernst ook niet zo gauw."

Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV