Domino Challenge: Foutje in dominobaan komt Jannes en Guido duur te staan

Domino Challenge: Foutje in dominobaan komt Jannes en Guido duur te staan

Zondag 19 juni 2022 om 09:14

Domino Challenge gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

De dominobaan van Jannes en Guido is indrukwekkend, vol vertrouwen wordt dan ook de eerste dominosteen omvergeduwd. Helaas loopt het toch niet helemaal zoals verwacht, één bocht is namelijk niet goed geplaatst. Noem het maar gerust een drama.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Domino Challenge</em>: Foutje in dominobaan komt <em>Jannes en Guido</em> duur te staan Domino Challenge gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. De dominobaan van Jannes en Guido is indrukwekkend, vol vertrouwen wordt dan ook de eerste dominosteen omvergeduwd. Helaas loopt het toch niet helemaal zoals verwacht, één bocht is namelijk niet goed geplaatst. Noem het maar gerust een drama. Tekst gaat verder onder de video. Domino ChallengeDomino Challenge is een zaterdagavondshow waarin de beste dominobouwers van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen voor de titel Masters of Domino 2022. Wie heeft het geduld, technisch inzicht, doorzettingsvermogen en vooral de creativiteit om de indrukwekkendste dominobouwwerken te maken en alle steentjes te laten vallen? Bekijk het fragment van Domino Challenge hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Domino Challenge: Foutje in dominobaan komt Jannes en Guido duur te staan

Domino Challenge
Domino Challenge is een zaterdagavondshow waarin de beste dominobouwers van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen voor de titel Masters of Domino 2022. Wie heeft het geduld, technisch inzicht, doorzettingsvermogen en vooral de creativiteit om de indrukwekkendste dominobouwwerken te maken en alle steentjes te laten vallen?

Bekijk het fragment van Domino Challenge hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's