Lil Kleine ziet zoontje Lio niet meer: 'Jammer dat het zo moet zijn' (video)

Lil Kleine ziet zoontje Lio niet meer: 'Jammer dat het zo moet zijn' (video)

Maandag 20 juni 2022 om 19:30

Lil Kleine heeft zijn zoontje Lio al een tijd niet meer gezien. Dat vertelde zijn ex Jaimie Vaes maandagavond in RTL Boulevard. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Lil Kleine</em> ziet zoontje Lio niet meer: 'Jammer dat het zo moet zijn' (video) Lil Kleine heeft zijn zoontje Lio al een tijd niet meer gezien. Dat vertelde zijn ex Jaimie Vaes maandagavond in RTL Boulevard. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. BreukJaimie Vaes doet haar best om na haar relatiebreuk Lil Kleine er weer bovenop te komen. De verhoudingen tussen de twee zijn momenteel niet al te best en vooral zoontje Lio blijkt hier de dupe van te zijn. Jaimie vertelt namelijk dat Lil Kleine hem al een tijdje niet heeft gezien. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lil Kleine ziet zoontje Lio niet meer: 'Jammer dat het zo moet zijn' (video)

Breuk
Jaimie Vaes doet haar best om na haar relatiebreuk Lil Kleine er weer bovenop te komen. De verhoudingen tussen de twee zijn momenteel niet al te best en vooral zoontje Lio blijkt hier de dupe van te zijn. Jaimie vertelt namelijk dat Lil Kleine hem al een tijdje niet heeft gezien.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's