Humberto Tan brengt Ryan Gravenberch in verlegenheid: "Ga je 20 euro per minuut verdienen?"

Humberto Tan brengt Ryan Gravenberch in verlegenheid: "Ga je 20 euro per minuut verdienen?"

In navolging van Noussair Mazraoui verlaat ook middenvelder Ryan Gravenberch Ajax voor Bayern München. Maandag zat het talent aan tafel bij Humberto om over zijn overstap te praten. Presentator Humberto Tan bracht hem in verlegenheid door te vragen of hij inderdaad twintig euro per minuut gaat verdienen, zoals hij heeft gelezen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Humberto Tan brengt <em>Ryan Gravenberch</em> in verlegenheid: &quot;Ga je 20 euro per minuut verdienen?&quot; In navolging van Noussair Mazraoui verlaat ook middenvelder Ryan Gravenberch Ajax voor Bayern München. Maandag zat het talent aan tafel bij Humberto om over zijn overstap te praten. Presentator Humberto Tan bracht hem in verlegenheid door te vragen of hij inderdaad twintig euro per minuut gaat verdienen, zoals hij heeft gelezen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. FysiekGravenberch lacht de vraag een beetje weg en gelukkig schakelt Tan al snel over op het volgende onderwerp: zijn fysieke gesteldheid. De spelers bij Bayern München worden allemaal gekenmerkt door een indrukwekkend sterk lichaam, maar Gravenberch is juist nog wat mager en slungelig. Hoog tijd dus dat hij ook aan de slag gaat in de sportschool, maar de middenvelder zegt hier wel zin in te hebben: "Als voetballer wil je er fysiek toch een beetje goed uitzien!" Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto Tan brengt Ryan Gravenberch in verlegenheid: "Ga je 20 euro per minuut verdienen?"

Fysiek
Gravenberch lacht de vraag een beetje weg en gelukkig schakelt Tan al snel over op het volgende onderwerp: zijn fysieke gesteldheid. De spelers bij Bayern München worden allemaal gekenmerkt door een indrukwekkend sterk lichaam, maar Gravenberch is juist nog wat mager en slungelig. Hoog tijd dus dat hij ook aan de slag gaat in de sportschool, maar de middenvelder zegt hier wel zin in te hebben: "Als voetballer wil je er fysiek toch een beetje goed uitzien!"

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV