Video: duizenden tractoren op weg naar Stroe, voor boerenprotest tegen stikstofplannen

Video: duizenden tractoren op weg naar Stroe, voor boerenprotest tegen stikstofplannen

Kijk LIVE naar het boerenprotest in Stroe

Er zijn nogal wat tractoren op weg naar Stroe, voor het boerenprotest tegen de stikstofplannen van de overheid: '4500 uit het Oosten van het land, 1900 uit Zeeland en 2000 uit Limburg', vertelt WNL-presentatrice Lisette Wellens.

'Grote colonnes op snelwegen'
Ze vervolgt: 'Je ziet grote colonnes op de snelwegen, ondanks dat de organisatie van het protest vooraf heeft opgeroepen dat niet te doen.' Bekijk de beelden hieronder, in het fragment van Goedemorgen Nederland.

Video: duizenden tractoren op weg naar <em>Stroe</em>, voor boerenprotest tegen stikstofplannen Kijk LIVE naar het boerenprotest in Stroe Er zijn nogal wat tractoren op weg naar Stroe, voor het boerenprotest tegen de stikstofplannen van de overheid: '4500 uit het Oosten van het land, 1900 uit Zeeland en 2000 uit Limburg', vertelt WNL-presentatrice Lisette Wellens. 'Grote colonnes op snelwegen'Ze vervolgt: 'Je ziet grote colonnes op de snelwegen, ondanks dat de organisatie van het protest vooraf heeft opgeroepen dat niet te doen.' Bekijk de beelden hieronder, in het fragment van Goedemorgen Nederland. Bekijk ook Goedemorgen Nederland gemist? Stikstof dashboard moet boeren meer duidelijkheid geven Bekijk deze video » Geert Wilders bij boerenprotest Stroe: 'Boeren moeten kunnen blijven boeren' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: duizenden tractoren op weg naar Stroe, voor boerenprotest tegen stikstofplannenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV