Tjeerd de Groot in Op1 wil in gesprek met boeren: "Jonge boeren in ogen aankijken"

Tjeerd de Groot in Op1 wil in gesprek met boeren: "Jonge boeren in ogen aankijken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Tjeerd de Groot</em> in <em>Op1</em> wil in gesprek met boeren: &quot;Jonge boeren in ogen aankijken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Kamerlid TJeerd de Groot wil nog steeds graag in gesprek gaan met boeren. Hij ziet in dat de abstracte plannen die in de Kamer gepresenteerd worden, geen perspectief bieden voor deze sector: "Je moet ook bereid zijn om dan een jonge boer in de ogen te kijken.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Tjeerd de Groot in Op1 over boeren in Apeldoorn: "Dit gaat alle perken te buiten" Bekijk deze video » Op1 gemist? CDA-Kamerlid Derk Boswijk bedreigd: "Blijf daar gewoon weg" Bekijk deze video » Op1 gemist? Voor huisarts Robbert Collignon is de maat vol: "Doet heel veel pijn" Bekijk deze video » Raymond Mens bij Op1: "Wilde Donald Trump gewapende overval op Congres?" Bekijk deze video » Ari Deelder vertelt over unieke band met vader Jules: "Eén van mijn beste vrienden" Bekijk deze video »
Talkshow :
Tjeerd de Groot in Op1 wil in gesprek met boeren: "Jonge boeren in ogen aankijken"

Kamerlid TJeerd de Groot wil nog steeds graag in gesprek gaan met boeren. Hij ziet in dat de abstracte plannen die in de Kamer gepresenteerd worden, geen perspectief bieden voor deze sector: "Je moet ook bereid zijn om dan een jonge boer in de ogen te kijken.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV