Zien: The Glamrocks spelen 'The Ballroom Blitz' live bij Humberto

Zien: The Glamrocks spelen 'The Ballroom Blitz' live bij Humberto

Donderdag 30 juni 2022 om 09:06

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>The Glamrocks</em> spelen 'The Ballroom Blitz' live bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Toni Peroni was woensdag te gast bij Humberto met zijn nieuwe band The Glamrocks. Zoals de naam al aangeeft zijn de bandleden allemaal verzot op de zogeheten 'glamrock' uit de jaren zeventig. Denk aan Alice Cooper, David Bowie, Slade en natuurlijk The Sweet. Van die laatste band spelen The Glamrocks de legendarische hit 'The Ballroom Blitz'. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: The Glamrocks spelen 'The Ballroom Blitz' live bij Humberto

Toni Peroni was woensdag te gast bij Humberto met zijn nieuwe band The Glamrocks. Zoals de naam al aangeeft zijn de bandleden allemaal verzot op de zogeheten 'glamrock' uit de jaren zeventig. Denk aan Alice Cooper, David Bowie, Slade en natuurlijk The Sweet. Van die laatste band spelen The Glamrocks de legendarische hit 'The Ballroom Blitz'.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's