De Bevers: Johan Derksen krijgt ‘rillingen’ van liedje vriend John de Bever

De Bevers: Johan Derksen krijgt ‘rillingen’ van liedje vriend John de Bever

John de Bever is in een aflevering van De Bevers heel erg blij met zijn nieuwe single, een duet met Corry Konings. Hij wil zijn goede vriend Johan Derksen graag het nummer laten horen, ook al houdt de voetbalanalyticus van een heel ander genre. “Dit is een schlager-festival. In het genre is dit goed. Jouw doelgroep vindt dit mooi”, aldus Derksen. Hij vindt het lied wel nogal ‘kitscherig’. “Violen en een Spaanse gitaar, dan lopen de rillingen al over mijn rug. Maar als je dit liedje door Danny Vera laat inspelen en hem de productie laat doen, krijg je een heel ander sfeertje.”

Bekijk de beelden van De Bevers hieronder.

De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bevers</em>: Johan Derksen krijgt ‘rillingen’ van liedje vriend John de Bever John de Bever is in een aflevering van De Bevers heel erg blij met zijn nieuwe single, een duet met Corry Konings. Hij wil zijn goede vriend Johan Derksen graag het nummer laten horen, ook al houdt de voetbalanalyticus van een heel ander genre. “Dit is een schlager-festival. In het genre is dit goed. Jouw doelgroep vindt dit mooi”, aldus Derksen. Hij vindt het lied wel nogal ‘kitscherig’. “Violen en een Spaanse gitaar, dan lopen de rillingen al over mijn rug. Maar als je dit liedje door Danny Vera laat inspelen en hem de productie laat doen, krijg je een heel ander sfeertje.” Bekijk de beelden van De Bevers hieronder. De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. De Bevers: Corry Konings en John de Bever nemen videoclip op Bekijk deze video » De Bevers gemist? John de Bever is dol op pasgeboren baby Bekijk deze video »
TV :
De Bevers: Johan Derksen krijgt ‘rillingen’ van liedje vriend John de BeverActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV