Op1 gemist? Wopke Hoekstra niet naar Brussel om te onderhandelen over stikstofplannen

Op1 gemist? Wopke Hoekstra niet naar Brussel om te onderhandelen over stikstofplannen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Wopke Hoekstra</em> niet naar Brussel om te onderhandelen over stikstofplannen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. CDA-leider Wopke Hoekstra is niet van plan om in Brussel opnieuw te onderhandelen over de stikstofplannen. Volgens hem is dat niet de meest effectieve route, bij Op1 vertelt hij waarom: "We moeten gewoon met die doelen aan de gang gaan." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? OM wil snelrecht inzetten bij vervolging strafbare feiten boerenprotesten Bekijk deze video » Op1 gemist? Nederland gaat de komende jaren fors investeren in defensie Bekijk deze video » Op1 gemist? Cultuuromslag aanstaande bij politie om onveilige werksfeer te verbeteren Bekijk deze video » Op1 gemist? Nederlands biefstukrestaurant zet plantaardige biefstuk uit 3D printer op de kaart Bekijk deze video » Op1 gemist? Topchef Ron Blaauw onder de indruk van 3D-geprinte biefstuk Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Wopke Hoekstra niet naar Brussel om te onderhandelen over stikstofplannen

CDA-leider Wopke Hoekstra is niet van plan om in Brussel opnieuw te onderhandelen over de stikstofplannen. Volgens hem is dat niet de meest effectieve route, bij Op1 vertelt hij waarom: "We moeten gewoon met die doelen aan de gang gaan."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV