Schrijver Remco Campert (92) overleden: bekijk zijn ode aan de traplift

Schrijver Remco Campert (92) overleden: bekijk zijn ode aan de traplift

Remco Campert wordt gezien als een van de belangrijkste naoorlogse dichters van Nederland. Maandag is door zijn uitgeverij De Bezige Bij bekendgemaakt dat Campert afgelopen nacht op 92-jarige leeftijd is overleden.

Lees verder onder de video.

Schrijver <em>Remco Campert</em> (92) overleden: bekijk zijn ode aan de traplift Remco Campert wordt gezien als een van de belangrijkste naoorlogse dichters van Nederland. Maandag is door zijn uitgeverij De Bezige Bij bekendgemaakt dat Campert afgelopen nacht op 92-jarige leeftijd is overleden. Lees verder onder de video. Campert overwon writersblockCampert brak in de jaren '60 door met zijn roman Het leven is vurrukkulluk, dit boek is later ook verfilmd. Hij schreef door de jaren heen veel verhalen, columns en gedichten, een writersblock wist hij uiteindelijk te overwinnen. Ook trad Campert op in het theater, hij las tijdens shows voor uit eigen werk. De schrijver was vier keer getrouwd, hij laat een vrouw en drie kinderen achter. Bekijk in de video hierboven de ode aan de traplift van Remco Campert. Remco Campert (92) overleden: bekijk zijn interview bij College Tour Bekijk deze video »
Nieuws :
Schrijver Remco Campert (92) overleden: bekijk zijn ode aan de traplift

Campert overwon writersblock
Campert brak in de jaren '60 door met zijn roman Het leven is vurrukkulluk, dit boek is later ook verfilmd. Hij schreef door de jaren heen veel verhalen, columns en gedichten, een writersblock wist hij uiteindelijk te overwinnen. Ook trad Campert op in het theater, hij las tijdens shows voor uit eigen werk. De schrijver was vier keer getrouwd, hij laat een vrouw en drie kinderen achter.

Bekijk in de video hierboven de ode aan de traplift van Remco Campert.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV