Familie Gillis: massa is kassa: hondje Coco leert de Foxtrot

Familie Gillis: massa is kassa: hondje Coco leert de Foxtrot

In Familie Gillis: massa is kassa probeert Nicol met veel geduld en smeerkaas hondje Coco een dansje aan te leren. "Dit wordt de 'Slow Foxtrot' denk ik" grapt de danslerares. Bekijk het fragment hieronder.

Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: hondje Coco leert de Foxtrot In Familie Gillis: massa is kassa probeert Nicol met veel geduld en smeerkaas hondje Coco een dansje aan te leren. "Dit wordt de 'Slow Foxtrot' denk ik" grapt de danslerares. Bekijk het fragment hieronder. Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Bekijk ook Familie Gillis: massa is kassa: Peter en Nicol doen strenge inspectie vakantiehuisjes Bekijk deze video » Massa is Kassa: koopt Peter Gillis een nieuwe MERCEDES van 500K? Bekijk deze video »

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV