Reizen Waes Wereldsteden: Tom Waes doet verslag van massage met slangen

Reizen Waes Wereldsteden: Tom Waes doet verslag van massage met slangen

Maandag 4 juli 2022 om 13:56

In Reizen Waes Wereldsteden bezoekt Tom Waes met zijn team de meest bijzondere plekken, in de eerste aflevering gaan ze naar Caïro. Hij gunt zijn geluidsman een heerlijke massage, Tom neemt ondertussen zijn baan over. Maar of Pascal echt van de massage kan genieten is maar de vraag, hij wordt namelijk gemasseerd met slangen…

Bekijk de beelden van Reizen Waes Wereldsteden hieronder.

Reizen Waes Wereldsteden is elke zondag rond 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.

<em>Reizen Waes Wereldsteden</em>: Tom Waes doet verslag van massage met slangen In Reizen Waes Wereldsteden bezoekt Tom Waes met zijn team de meest bijzondere plekken, in de eerste aflevering gaan ze naar Caïro. Hij gunt zijn geluidsman een heerlijke massage, Tom neemt ondertussen zijn baan over. Maar of Pascal echt van de massage kan genieten is maar de vraag, hij wordt namelijk gemasseerd met slangen… Bekijk de beelden van Reizen Waes Wereldsteden hieronder. Reizen Waes Wereldsteden is elke zondag rond 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv. Tom Waes ontdekt yogisch vliegen in Reizen Waes: ‘Voor mij is dit heel raar’ Bekijk deze video » Video: Belgische acteur Tom Waes en vriendin Merel hebben punt achter relatie gezet Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's