Kopen Zonder Kijken: zijn Rob en Lotte klaar voor hun droomhuis?

Kopen Zonder Kijken: zijn Rob en Lotte klaar voor hun droomhuis?

In Kopen Zonder Kijken stappen Rob en Lotte vanavond na een ritje waarin niemand meer weet waar ze zijn, bijna misselijk de auto uit. "Jullie zijn volledig naar de klote!" constateert Martijn Krabbé. Op zijn vraag of ze klaar zijn voor de onthulling, antwoorden ze in koor: "Nee!" Bekijk hieronder het fragment.

<em>Kopen Zonder Kijken</em>: zijn Rob en Lotte klaar voor hun droomhuis? In Kopen Zonder Kijken stappen Rob en Lotte vanavond na een ritje waarin niemand meer weet waar ze zijn, bijna misselijk de auto uit. "Jullie zijn volledig naar de klote!" constateert Martijn Krabbé. Op zijn vraag of ze klaar zijn voor de onthulling, antwoorden ze in koor: "Nee!" Bekijk hieronder het fragment. Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Kopen Zonder Kijken: wensenlijst van Vera en Dyan is 'fluïde en grote chaos' Bekijk deze video » Maandag in Kopen Zonder Kijken: vinden Jeroen en Carlijn hun gedroomde Pippi Langkous-huis? Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken: Carlijn en Jeroen helemaal door het dolle na zien nieuwe huis Bekijk deze video »
TV :
Kopen Zonder Kijken: zijn Rob en Lotte klaar voor hun droomhuis?

Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tvActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV