Hart van Nederland: boeren zorgen opnieuw voor overlast, drukke avondspits (video)

Hart van Nederland: boeren zorgen opnieuw voor overlast, drukke avondspits (video)

Maandag 4 juli 2022 om 17:47

<em>Hart van Nederland</em>: boeren zorgen opnieuw voor overlast, drukke avondspits (video) Protesterende boeren voeren maandag actie door het hele land, tegen het stikstofbeleid. Agractie en Farmers Defence Force spreken van ongeorganiseerde en ongecoördineerde acties in de regio. Volgens Hart van Nederland is er een drukke avondspits op komst. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Boerenopstand: boeren blokkeren grensovergang met Duitsland Bekijk deze video » Hart van Nederland: boeren bezig belofte 'het hele land plat te leggen' waar te maken Bekijk deze video » Hart van Nederland: boze vissers blokkeren haven van IJmuiden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Protesterende boeren voeren maandag actie door het hele land, tegen het stikstofbeleid. Agractie en Farmers Defence Force spreken van ongeorganiseerde en ongecoördineerde acties in de regio. Volgens Hart van Nederland is er een drukke avondspits op komst.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's