Hart van Nederland: boze vissers blokkeren haven van IJmuiden (video)

Hart van Nederland: boze vissers blokkeren haven van IJmuiden (video)

<em>Hart van Nederland</em>: boze vissers blokkeren haven van IJmuiden (video) Vissers hebben maandagochtend de sluis van IJmuiden geblokkeerd, meldt Hart van Nederland. Een van de vissers heeft volgens de site gezegd dat ze met de actie de beroepsvaart willen belemmeren. In het hele land demonstreerden maandag boeren tegen de stikstofmaatregelen van de overheid, met opnieuw veel overlast tot gevolg. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ook vissers protesteren tegen stikstofplannen, blokkeren haven Lauwersoog (video) Bekijk deze video » Boerenopstand: boeren blokkeren grensovergang met Duitsland Bekijk deze video » Hart van Nederland: boeren bezig belofte 'het hele land plat te leggen' waar te maken Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vissers hebben maandagochtend de sluis van IJmuiden geblokkeerd, meldt Hart van Nederland. Een van de vissers heeft volgens de site gezegd dat ze met de actie de beroepsvaart willen belemmeren. In het hele land demonstreerden maandag boeren tegen de stikstofmaatregelen van de overheid, met opnieuw veel overlast tot gevolg.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV