Boer Berny Remerink in tranen bij Renze door actie van kinderen: "Daar doe je het voor"

Boer Berny Remerink in tranen bij Renze door actie van kinderen: "Daar doe je het voor"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Boer <em>Berny Remerink</em> in tranen bij <em>Renze</em> door actie van kinderen: &quot;Daar doe je het voor&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 4 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Boer Berny Remerink schoof maandag aan bij Renze om te vertellen over de boerenprotesten, een gevolg van de aangekondigde stikstofplannen van het kabinet. Berny kan zijn tranen niet bedwingen als hij een foto laat zien van zijn eigen kinderen, die ook in actie zijn gekomen. Zij zijn namelijk "trots op de boer". "Dan breek je toch?" zegt een geëmotioneerde Berny. Ook zegt hij extra gemotiveerd te worden door zijn kinderen, want "daar doe je het voor". Hij wil hen namelijk een toekomst kunnen bieden. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Boer Berny Remerink in tranen bij Renze door actie van kinderen: "Daar doe je het voor"

Boer Berny Remerink schoof maandag aan bij Renze om te vertellen over de boerenprotesten, een gevolg van de aangekondigde stikstofplannen van het kabinet. Berny kan zijn tranen niet bedwingen als hij een foto laat zien van zijn eigen kinderen, die ook in actie zijn gekomen. Zij zijn namelijk "trots op de boer". "Dan breek je toch?" zegt een geëmotioneerde Berny. Ook zegt hij extra gemotiveerd te worden door zijn kinderen, want "daar doe je het voor". Hij wil hen namelijk een toekomst kunnen bieden.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV