Weduwe Willibrord Frequin wil een nieuwe start maken en zet huis te koop (Shownieuws)

Weduwe Willibrord Frequin wil een nieuwe start maken en zet huis te koop (Shownieuws)

Ruim een maand na zijn overlijden zet Gesina, de weduwe van Willibrord Frequin het huis te koop. Volgens Evert Santegoeds wil zij hier niet blijven en wil ze graag elders een nieuwe start maken. Het jaren zeventig-huis staat voor een kleine zes ton te koop en bevindt zich volgens de makelaar op een gewilde locatie in Laren, namelijk op loopafstand van de café's.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Weduwe <em>Willibrord Frequin</em> wil een nieuwe start maken en zet huis te koop (<em>Shownieuws</em>) Ruim een maand na zijn overlijden zet Gesina, de weduwe van Willibrord Frequin het huis te koop. Volgens Evert Santegoeds wil zij hier niet blijven en wil ze graag elders een nieuwe start maken. Het jaren zeventig-huis staat voor een kleine zes ton te koop en bevindt zich volgens de makelaar op een gewilde locatie in Laren, namelijk op loopafstand van de café's. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: BN’ers vertellen over ‘lang’ afscheid Willibrord Frequin van ruim 2 uur Bekijk deze video » Zien: Gevallen pastoor Willibrord Frequin noemt Vandaag Inside 'vervelend programma' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV