RTL Boulevard-presentatoren over aanslag Peter R. de Vries: "6 juli is een gitzwarte dag"

RTL Boulevard-presentatoren over aanslag Peter R. de Vries: "6 juli is een gitzwarte dag"

Woensdag 6 juli 2022 om 15:31

Op 6 juli 2021 liep Peter R. de Vries voor het laatst de studio van RTL Boulevard uit. Woensdag besteedt RTL Boulevard de hele uitzending aan de aanslag die hem het leven kostte. Hierin zien we onder meer een interview met Miljuschka Witzenhausen in wiens leven de misdaadverslaggever een grote rol heeft gespeeld. Zij beschrijft de band die zij had met Peter R. en hoe zeer zij hem mist.

32 gemiste oproepen
Over de dag van de aanslag vertelt de geëmotioneerde Miljuschka: "Ik zag 32 gemiste oproepen van mijn moeder op mijn telefoon en dacht: "Oh nee wie nu?" Toen haar moeder haar vertelde wat er was gebeurd kon ze alleen nog maar schreeuwend op haar knieën neervallen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>-presentatoren over aanslag <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;6 juli is een gitzwarte dag&quot; Op 6 juli 2021 liep Peter R. de Vries voor het laatst de studio van RTL Boulevard uit. Woensdag besteedt RTL Boulevard de hele uitzending aan de aanslag die hem het leven kostte. Hierin zien we onder meer een interview met Miljuschka Witzenhausen in wiens leven de misdaadverslaggever een grote rol heeft gespeeld. Zij beschrijft de band die zij had met Peter R. en hoe zeer zij hem mist. 32 gemiste oproepenOver de dag van de aanslag vertelt de geëmotioneerde Miljuschka: "Ik zag 32 gemiste oproepen van mijn moeder op mijn telefoon en dacht: "Oh nee wie nu?" Toen haar moeder haar vertelde wat er was gebeurd kon ze alleen nog maar schreeuwend op haar knieën neervallen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Advocaat Peter Scouten blikt terug op moordaanslag Peter R. de Vries Bekijk deze video » Video: OM brengt één jaar na aanslag op Peter R. de Vries groot nieuws naar buiten Bekijk deze video » Woensdag in RTL Boulevard: Royce en Kelly blikken terug op aanslag Peter R. de Vries Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard-presentatoren over aanslag Peter R. de Vries: "6 juli is een gitzwarte dag"

Actuele video's

Meer actuele video's