Woensdag in RTL Boulevard: Royce en Kelly blikken terug op aanslag Peter R. de Vries

Woensdag in RTL Boulevard: Royce en Kelly blikken terug op aanslag Peter R. de Vries

Woensdag in <em>RTL Boulevard</em>: Royce en Kelly blikken terug op aanslag <em>Peter R. de Vries</em> Een jaar geleden op 6 juli vond de aanslag op Peter R. de Vries plaats. Peters' kinderen Royce en Kelly de Vries blikken vanavond in RTL Boulevard terug op die verschrikkelijke dag en op het afgelopen moeilijke jaar. "Ik heb nog steeds wel het idee dat ik op adrenaline leef" vertelt Royce. Volgens Kelly zijn er periodes dat ze zich goed voelt maar dan een maand later beseft ze opeens: "Ik ben er nog lang niet." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Onno de Jong blij met arrestaties in zaak Peter R. de Vries: "Verbinding met opdrachtgever" Bekijk deze video » Peter R. de Vries jaar geleden vermoord, maar: "Bescherming nog lang niet op orde" (Op1) Bekijk deze video » Video: Moord op Peter R. de Vries precies een jaar geleden Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in RTL Boulevard: Royce en Kelly blikken terug op aanslag Peter R. de Vries

Een jaar geleden op 6 juli vond de aanslag op Peter R. de Vries plaats. Peters' kinderen Royce en Kelly de Vries blikken vanavond in RTL Boulevard terug op die verschrikkelijke dag en op het afgelopen moeilijke jaar. "Ik heb nog steeds wel het idee dat ik op adrenaline leef" vertelt Royce. Volgens Kelly zijn er periodes dat ze zich goed voelt maar dan een maand later beseft ze opeens: "Ik ben er nog lang niet."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV