Video: Wout van Aert fietst tegen auto aan en valt bijna in Tour de France

Video: Wout van Aert fietst tegen auto aan en valt bijna in Tour de France

Bekijk het volledige etappeschema van de Tour de France 2022.

Wout van Aert kroop woensdag door het oog van de naald toen hij een auto wilde inhalen in de Tour de France. Van Aert maakte contact met de auto en kwam bijna ten val.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Wout van Aert</em> fietst tegen auto aan en valt bijna in <em>Tour de France</em> Bekijk het volledige etappeschema van de Tour de France 2022. Wout van Aert kroop woensdag door het oog van de naald toen hij een auto wilde inhalen in de Tour de France. Van Aert maakte contact met de auto en kwam bijna ten val. Lees verder onder de video. AutoDe auto van DSM reed voor Wout van Aert. Er leek niets aan de hand totdat Van Aert probeerde in te halen. Volgens de commentatoren let de renner niet goed op. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven. ZIEN: Wout van Aert wint vierde etappe Tour de France 2022 Bekijk deze video » Bekijk de hoogtepunten: etappe 4 Tour de France 2022 Bekijk deze video » Live stream Tour de France etappe 5 (Lille - Wallers Arenberg) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Video: Wout van Aert fietst tegen auto aan en valt bijna in Tour de France

Auto
De auto van DSM reed voor Wout van Aert. Er leek niets aan de hand totdat Van Aert probeerde in te halen. Volgens de commentatoren let de renner niet goed op. Bekijk het fragment hierboven.

Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV