ZIEN: Wout van Aert wint vierde etappe Tour de France 2022

ZIEN: Wout van Aert wint vierde etappe Tour de France 2022

Dinsdag 5 juli 2022 om 17:59

Wout van Aert rekent op de vierde dag van de Tour de France op fraaie wijze af met zijn serie tweede plaatsen. De Belg van Jumbo-Visma pakte vandaag eindelijk zijn eerste dagzege deze Ronde van Frankrijk.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: <em>Wout van Aert</em> wint vierde etappe <em>Tour de France</em> 2022 Wout van Aert rekent op de vierde dag van de Tour de France op fraaie wijze af met zijn serie tweede plaatsen. De Belg van Jumbo-Visma pakte vandaag eindelijk zijn eerste dagzege deze Ronde van Frankrijk. Tekst gaat verder onder de video. Sterke slotfaseIn de slotfase van de etappe scheurde Van Aert bij een klimmetje van maar 900 meter alles aan flarden en besloot solo weg te blijven. De rest van het peloton kon alleen maar toekijken hoe Van Aert de dagzege pakte en dus zijn gele trui wist uit te breiden. Bekijk de laatste meters van de vierde etappe hierboven. Bekijk ook ZIEN: Dylan Groenewegen wint derde etappe Tour de France 2022 Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 3: Dylan Groenewegen wint Bekijk deze video »
Wielrennen :
ZIEN: Wout van Aert wint vierde etappe Tour de France 2022

Sterke slotfase
In de slotfase van de etappe scheurde Van Aert bij een klimmetje van maar 900 meter alles aan flarden en besloot solo weg te blijven. De rest van het peloton kon alleen maar toekijken hoe Van Aert de dagzege pakte en dus zijn gele trui wist uit te breiden.

Bekijk de laatste meters van de vierde etappe hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's