ZIEN: Simon Clarke wint vijfde etappe Tour de France 2022

ZIEN: Simon Clarke wint vijfde etappe Tour de France 2022

Bekijk het volledige etappeschema van de Tour de France 2022.

Simon Clarke duwde vanmiddag zijn wiel net iets voor dat van Taco van der Hoorn over de streep in de vijfde etappe van de Tour de France. Een groot succes voor de man die tweede werd in de Amstel Gold Race.

Lees verder onder de video.

ZIEN: Simon Clarke wint vijfde etappe <em>Tour de France</em> 2022 Bekijk het volledige etappeschema van de Tour de France 2022. Simon Clarke duwde vanmiddag zijn wiel net iets voor dat van Taco van der Hoorn over de streep in de vijfde etappe van de Tour de France. Een groot succes voor de man die tweede werd in de Amstel Gold Race. Lees verder onder de video. FotofinishEen prachtige sprint van Van der Hoorn en Clarke, die uiteindelijk de etappe pakt. Een schitterende ontknoping van de vijfde etappe van de Tour de France 2022. Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven. Bekijk ook ZIEN: Wout van Aert wint vierde etappe Tour de France 2022 Bekijk deze video » Bekijk de hoogtepunten: etappe 4 Tour de France 2022 Bekijk deze video » Video: Wout van Aert fietst tegen auto aan en valt bijna in Tour de France Bekijk deze video » Video: Wout van Aert valt in vijfde etappe Tour de France, geen grote schade Bekijk deze video »
Wielrennen :
ZIEN: Simon Clarke wint vijfde etappe Tour de France 2022

Fotofinish
Een prachtige sprint van Van der Hoorn en Clarke, die uiteindelijk de etappe pakt. Een schitterende ontknoping van de vijfde etappe van de Tour de France 2022.

Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV