Video: RTL Boulevard staat woensdag in teken van Peter R. de Vries

Video: RTL Boulevard staat woensdag in teken van Peter R. de Vries

Video: <em>RTL Boulevard</em> staat woensdag in teken van Peter R. de Vries Het is een verdrietige dag: vandaag precies een jaar geleden werd RTL Boulevard-collega Peter R. de Vries neergeschoten. Een groot gemis, in de eerste plaats voor zijn kinderen, Kelly en Royce de Vries en de partner van De Vries. Er is geen misdaadverslaggever met zo een groot nalatenschap als Peter. Als hij onrecht rook, beet hij zich in een zaak vast tot de onderste steen boven was. Zijn gedachtegoed leeft nog altijd voort, iets wat diep verankerd is in zijn stichting De Gouden Tip. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Woensdag in RTL Boulevard: Royce en Kelly blikken terug op aanslag Peter R. de Vries Bekijk deze video » RTL Boulevard-presentatoren over aanslag Peter R. de Vries: "6 juli is een gitzwarte dag" Bekijk deze video » Video: RTL Boulevard ter nagedachtenis aan Peter R. de Vries Bekijk deze video » Video: meerdere verklaringen zorgen voor heropenen zaak rondom Peter R. de Vries Bekijk deze video » Video: bloemenzee voor Peter R. de Vries op plek waar misdrijf een jaar geleden plaatsvond Bekijk deze video » Kelly en Royce de Vries terug naar RTL Boulevard studio: "Scheidslijn tussen mooi en verdrietig" Bekijk deze video » Miljuschka Witzenhausen emotioneel over Peter R. de Vries: "Moeilijk te verteren" Bekijk deze video » Video: Stichting De Gouden Tip verandert naam in Peter R. de Vries Foundation Bekijk deze video » Louis van Gaal spreekt vol lof over kinderen Peter R. de Vries: "Zal hij trots op geweest zijn" Bekijk deze video »
Misdaad :
Video: RTL Boulevard staat woensdag in teken van Peter R. de Vries

Het is een verdrietige dag: vandaag precies een jaar geleden werd RTL Boulevard-collega Peter R. de Vries neergeschoten. Een groot gemis, in de eerste plaats voor zijn kinderen, Kelly en Royce de Vries en de partner van De Vries. Er is geen misdaadverslaggever met zo een groot nalatenschap als Peter. Als hij onrecht rook, beet hij zich in een zaak vast tot de onderste steen boven was. Zijn gedachtegoed leeft nog altijd voort, iets wat diep verankerd is in zijn stichting De Gouden Tip.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV