Video: RTL Boulevard staat woensdag in teken van Peter R. de Vries

Video: RTL Boulevard staat woensdag in teken van Peter R. de Vries

Video: <em>RTL Boulevard</em> staat woensdag in teken van Peter R. de Vries Het is een verdrietige dag: vandaag precies een jaar geleden werd RTL Boulevard-collega Peter R. de Vries neergeschoten. Een groot gemis, in de eerste plaats voor zijn kinderen, Kelly en Royce de Vries en de partner van De Vries. Er is geen misdaadverslaggever met zo een groot nalatenschap als Peter. Als hij onrecht rook, beet hij zich in een zaak vast tot de onderste steen boven was. Zijn gedachtegoed leeft nog altijd voort, iets wat diep verankerd is in zijn stichting De Gouden Tip. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Video: RTL Boulevard staat woensdag in teken van Peter R. de Vries

Het is een verdrietige dag: vandaag precies een jaar geleden werd RTL Boulevard-collega Peter R. de Vries neergeschoten. Een groot gemis, in de eerste plaats voor zijn kinderen, Kelly en Royce de Vries en de partner van De Vries. Er is geen misdaadverslaggever met zo een groot nalatenschap als Peter. Als hij onrecht rook, beet hij zich in een zaak vast tot de onderste steen boven was. Zijn gedachtegoed leeft nog altijd voort, iets wat diep verankerd is in zijn stichting De Gouden Tip.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV