Renze: Herman Dubois sprak bericht in dat is afgespeeld bij ziekbed Peter R. de Vries

Renze: Herman Dubois sprak bericht in dat is afgespeeld bij ziekbed Peter R. de Vries

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Herman Dubois herdenkt Peter R. de Vries bij Renze. Dubois, die met hulp van De Vries is vrijgesproken in de Puttense Moordzaak, vertelt meer over het bericht dat hij insprak voor de misdaadverslaggever. Nadat De Vries een jaar geleden werd neergeschoten, lag hij in coma in het ziekenhuis. Zijn familie heeft toen diverse naasten van De Vries gevraagd iets in te spreken, deze liefdevolle berichten zijn afgespeeld bij zijn ziekbed in de hoop dat hij zou reageren. “Maar het heeft niet geholpen”, aldus Dubois.

Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em>: Herman Dubois sprak bericht in dat is afgespeeld bij ziekbed Peter R. de Vries Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Herman Dubois herdenkt Peter R. de Vries bij Renze. Dubois, die met hulp van De Vries is vrijgesproken in de Puttense Moordzaak, vertelt meer over het bericht dat hij insprak voor de misdaadverslaggever. Nadat De Vries een jaar geleden werd neergeschoten, lag hij in coma in het ziekenhuis. Zijn familie heeft toen diverse naasten van De Vries gevraagd iets in te spreken, deze liefdevolle berichten zijn afgespeeld bij zijn ziekbed in de hoop dat hij zou reageren. “Maar het heeft niet geholpen”, aldus Dubois. Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Remco van Wijk maakt zelf medicijn tegen MS en Marcel Levi vindt het fantastisch Bekijk deze video » Peter Pannekoek vergelijkt Alex Ploeg met Will Ferrell: "Verschillende disciplines" Bekijk deze video » Kees van der Spek bij Renze: "Ik denk vaak terug aan de avonturen met Peter R. de Vries" Bekijk deze video » Renze gemist? Kees van der Spek leest laatste appjes van Peter R. de Vries voor Bekijk deze video »
Talkshow :
Renze: Herman Dubois sprak bericht in dat is afgespeeld bij ziekbed Peter R. de VriesActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV