Boer Jouke in Op1 over schietincident: "Het heeft wel iets met mij gedaan"

Boer Jouke in Op1 over schietincident: "Het heeft wel iets met mij gedaan"

Donderdag 7 juli 2022 om 23:50

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Hij werd beschoten, gearresteerd en weer vrijgelaten, en dat allemaal in een tijdsbestek van 24 uur. De 16-jarige boer Jouke is de afgelopen dagen uitgegroeid tot een held onder de boeren, maar zelf is hij zich rotgeschrokken. Bij Op1 doet boer Jouke zijn verhaal.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Boer Jouke</em> in <em>Op1</em> over schietincident: &quot;Het heeft wel iets met mij gedaan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Hij werd beschoten, gearresteerd en weer vrijgelaten, en dat allemaal in een tijdsbestek van 24 uur. De 16-jarige boer Jouke is de afgelopen dagen uitgegroeid tot een held onder de boeren, maar zelf is hij zich rotgeschrokken. Bij Op1 doet boer Jouke zijn verhaal. Tekst gaat verder onder de video. Dubbel gevoel"Het is een dubbel gevoel. Je bent vrij, maar je bent ook beschoten en dat heeft wel wat gedaan. Het doet van binnen wel iets met je, het had maar een stukje gescheeld en dan was de kogel door mijn hoofd gegaan", aldus boer Jouke. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Boer Jouke in Op1 over schietincident: "Het heeft wel iets met mij gedaan"

Dubbel gevoel
"Het is een dubbel gevoel. Je bent vrij, maar je bent ook beschoten en dat heeft wel wat gedaan. Het doet van binnen wel iets met je, het had maar een stukje gescheeld en dan was de kogel door mijn hoofd gegaan", aldus boer Jouke.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's