Race om de ringen: Sanne vergeet Bilal te vertellen dat ze uit het spel liggen

Race om de ringen: Sanne vergeet Bilal te vertellen dat ze uit het spel liggen

Vrijdag 8 juli 2022 om 10:07

In Race om de ringen is de eindstrijd in zicht, en helaas krijgen Sanne en Bilal het niet voor elkaar om een kastje in elkaar te zetten. Ze moesten deze opdracht op afstand van elkaar doen, en Sanne is er kapot van als Beau van Erven Dorens haar belt dat ze hebben verloren. In alle emotie vergeet Sanne om Bilal te vertellen dat het klaar is, en daar is haar verloofde bepaald niet blij mee…

Bekijk het fragment uit Race om de ringen hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Race om de ringen</em>: Sanne vergeet Bilal te vertellen dat ze uit het spel liggen In Race om de ringen is de eindstrijd in zicht, en helaas krijgen Sanne en Bilal het niet voor elkaar om een kastje in elkaar te zetten. Ze moesten deze opdracht op afstand van elkaar doen, en Sanne is er kapot van als Beau van Erven Dorens haar belt dat ze hebben verloren. In alle emotie vergeet Sanne om Bilal te vertellen dat het klaar is, en daar is haar verloofde bepaald niet blij mee… Bekijk het fragment uit Race om de ringen hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv. Donderdag in Race Om De Ringen: verloofde tot tranen toe bewogen door minutenlange liefdesverklaring Bekijk deze video » Race om de ringen: dit is het winnende koppel van spannende spelshow Bekijk deze video »
TV :
Race om de ringen: Sanne vergeet Bilal te vertellen dat ze uit het spel liggen

Actuele video's

Meer actuele video's