Renze gemist? Jacob over B&B Vol Liefde: "Ze waren al verliefd op mijn huis"

Renze gemist? Jacob over B&B Vol Liefde: "Ze waren al verliefd op mijn huis"

Zaterdag 9 juli 2022 om 09:20

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liede staat voor de deur: vanaf 11 juli kun je weer kijken naar acht gloednieuwe B&B eigenaren. Renze Klamer blikt vooruit met twee oud-deelnemers: "Ik ben benieuwd hoe deze mensen het er vanaf brengen. Met de liefde ging het in het eerste seizoen natuurlijk niet zo goed."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em> gemist? Jacob over <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: &quot;Ze waren al verliefd op mijn huis&quot; Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liede staat voor de deur: vanaf 11 juli kun je weer kijken naar acht gloednieuwe B&B eigenaren. Renze Klamer blikt vooruit met twee oud-deelnemers: "Ik ben benieuwd hoe deze mensen het er vanaf brengen. Met de liefde ging het in het eerste seizoen natuurlijk niet zo goed." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. JacobJacob was één van de spraakmakers van het eerste seizoen, ook hij vond geen liefde: "Ze waren al verliefd toen ze kwamen. Op mijn huis, mijn tuin". Op de vraag hoe lang het duurde voordat hij daar achter kwam, is het antwoord: "Een minuut of 10." Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze gemist? Jacob over B&B Vol Liefde: "Ze waren al verliefd op mijn huis"

Jacob
Jacob was één van de spraakmakers van het eerste seizoen, ook hij vond geen liefde: "Ze waren al verliefd toen ze kwamen. Op mijn huis, mijn tuin". Op de vraag hoe lang het duurde voordat hij daar achter kwam, is het antwoord: "Een minuut of 10."

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's