Zien: Twee mannen schieten op Auto in Rotterdam na ruzie op kruispunt

Zien: Twee mannen schieten op Auto in Rotterdam na ruzie op kruispunt

Zondag 10 juli 2022 om 19:57

Zien: <em>Twee mannen</em> schieten op Auto in <em>Rotterdam</em> na ruzie op kruispunt De politie heeft zondagmiddag twee personen aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het beschieten van een auto, kort daarvoor op een kruispunt in Rotterdam. De auto is beschoten na een ruzie bij een verkeerslicht. De aangehouden mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en verhoord. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Beelden doodgeschoten man in Rotterdam gaan rond op social media Bekijk deze video » Op1 gemist? Familie boer Jouke gaat aangifte doen tegen schietende agent Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft zondagmiddag twee personen aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het beschieten van een auto, kort daarvoor op een kruispunt in Rotterdam. De auto is beschoten na een ruzie bij een verkeerslicht. De aangehouden mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en verhoord.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's