Familie Gillis: massa is kassa: Peter doet een schaap na in galmende ruimte

Familie Gillis: massa is kassa: Peter doet een schaap na in galmende ruimte

Maandag 11 juli 2022 om 15:06

Vanavond in de laatste aflevering van dit seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is te zien hoe Peter en Nicol een leeg pand bezoeken, waar alleen een paar poppen met pikante lingeriesetjes te vinden zijn. Het galmt er lekker en Peter kan het niet laten om een schaap na te doen. Al lijkt Nicol niet echt onder de indruk te zijn van zijn imitatie…

Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa in de video van RTL Boulevard hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: Peter doet een schaap na in galmende ruimte Vanavond in de laatste aflevering van dit seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is te zien hoe Peter en Nicol een leeg pand bezoeken, waar alleen een paar poppen met pikante lingeriesetjes te vinden zijn. Het galmt er lekker en Peter kan het niet laten om een schaap na te doen. Al lijkt Nicol niet echt onder de indruk te zijn van zijn imitatie… Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa in de video van RTL Boulevard hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Familie Gillis: massa is kassa gemist? Rob Geus loopt zijn zakken te vullen tijdens inspectie Bekijk deze video » Familie Gillis: massa is kassa gemist? Nicolleke gaat op dansles met hondje Coco Bekijk deze video »
TV :
Familie Gillis: massa is kassa: Peter doet een schaap na in galmende ruimte

Actuele video's

Meer actuele video's