Zien: Donnie zingt zijn nieuwe single 'Blijven roken' live bij Renze

Zien: Donnie zingt zijn nieuwe single 'Blijven roken' live bij Renze

Donderdag 14 juli 2022 om 07:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Donnie</em> zingt zijn nieuwe single 'Blijven roken' live bij <em>Renze</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Rapper Donnie is de laatste jaren uitgegroeid tot een cultheld in de Nederlandse muziekscene. Woensdag was hij te gast bij Renze om zijn nieuwste single ten gehore te brengen: 'Blijven roken'. Dit is geen single tegen de Nederlandse betutteling ten aanzien van sigaretten roken; hij gaat over het typische zomerse fenomeen van de barbecue. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Donnie zingt zijn nieuwe single 'Blijven roken' live bij Renze

Rapper Donnie is de laatste jaren uitgegroeid tot een cultheld in de Nederlandse muziekscene. Woensdag was hij te gast bij Renze om zijn nieuwste single ten gehore te brengen: 'Blijven roken'. Dit is geen single tegen de Nederlandse betutteling ten aanzien van sigaretten roken; hij gaat over het typische zomerse fenomeen van de barbecue.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's