Directie Schiphol moet het ontgelden in Renze: "Het is een zooitje, een blamage"

Directie Schiphol moet het ontgelden in Renze: "Het is een zooitje, een blamage"

De zomervakanties in Nederland gaan nu écht beginnen, maar op Schiphol is het nog steeds één grote puinhoop. Renze Klamer besluit nog wat zout in de wonden te wrijven door het onderwerp opnieuw aan te halen. Luchtvaartjournalist Yteke de Jong is snoeihard: "Het is nog steeds een zooitje, het is echt een blamage."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Directie <em>Schiphol</em> moet het ontgelden in <em>Renze</em>: &quot;Het is een zooitje, een blamage&quot; De zomervakanties in Nederland gaan nu écht beginnen, maar op Schiphol is het nog steeds één grote puinhoop. Renze Klamer besluit nog wat zout in de wonden te wrijven door het onderwerp opnieuw aan te halen. Luchtvaartjournalist Yteke de Jong is snoeihard: "Het is nog steeds een zooitje, het is echt een blamage." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. ReputatieVolgens De Jong gaat de reputatie van Schiphol elke dag verder door het putje, ook internationaal gezien. Zo werd ze laatst op een luchtvaartconferentie constant aangesproken door mensen uit het buitenlanders met de vraag wat er toch aan de hand is op onze nationale luchthaven. "Het komt er allemaal op neer dat ze niet vroeg genoeg hebben geanticipeerd op een veranderende arbeidsmarkt," aldus De Jong. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Directie Schiphol moet het ontgelden in Renze: "Het is een zooitje, een blamage"

Reputatie
Volgens De Jong gaat de reputatie van Schiphol elke dag verder door het putje, ook internationaal gezien. Zo werd ze laatst op een luchtvaartconferentie constant aangesproken door mensen uit het buitenlanders met de vraag wat er toch aan de hand is op onze nationale luchthaven. "Het komt er allemaal op neer dat ze niet vroeg genoeg hebben geanticipeerd op een veranderende arbeidsmarkt," aldus De Jong.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV