Mart Hoogkamer woest om ontstoken neusholtes: ‘Ze denken ik optreed voor het geld!’

Mart Hoogkamer woest om ontstoken neusholtes: ‘Ze denken ik optreed voor het geld!’

Donderdag 14 juli 2022 om 15:25

Mart Hoogkamer is behoorlijk emotioneel als hij van de KNO-arts te horen heeft gekregen dat hij voorlopig nog niet mag optreden. De zanger wil gewoon goed kunnen zingen, en is daarom genoodzaakt om shows te annuleren.

Lees verder onder de video.

<em>Mart Hoogkamer</em> woest om ontstoken neusholtes: ‘Ze denken ik optreed voor het geld!’ Mart Hoogkamer is behoorlijk emotioneel als hij van de KNO-arts te horen heeft gekregen dat hij voorlopig nog niet mag optreden. De zanger wil gewoon goed kunnen zingen, en is daarom genoodzaakt om shows te annuleren. Lees verder onder de video. Mart denkt alleen aan kwaliteit“Ze denken allemaal maar dat je het doet om het geld, en daar kan ik zo kwaad om worden”, aldus Mart. “Want dat is het laatste waar ik aan denk. Ik denk alleen maar aan kwaliteit. Ik denk altijd aan kwaliteit. Het is zwaar dat dit de derde week wordt dat ik niet kan zingen.” Bekijk de video van Shownieuws met social media-beelden hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Mart Hoogkamer reageert op ophef cancellen optredens: "Vind het echt sneu" Bekijk deze video » Zien: Dit is het nieuwe huis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Mart denkt alleen aan kwaliteit
“Ze denken allemaal maar dat je het doet om het geld, en daar kan ik zo kwaad om worden”, aldus Mart. “Want dat is het laatste waar ik aan denk. Ik denk alleen maar aan kwaliteit. Ik denk altijd aan kwaliteit. Het is zwaar dat dit de derde week wordt dat ik niet kan zingen.”

Bekijk de video van Shownieuws met social media-beelden hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's