Weerbericht: temperatuur stijgt na het weekend tot 37 graden (video)

Weerbericht: temperatuur stijgt na het weekend tot 37 graden (video)

Vrijdag 15 juli 2022 om 13:29

De temperaturen gaan in Nederland de komende dagen behoorlijk stijgen. Er is al extreme hitte in Zuid-Europa, veel vakantiegangers hebben te maken met een hittegolf, maar daar had Nederland tot nu toe nog geen last van. Dit gaat de komende tijd veranderen, want na het weekend loopt de temperatuur op tot 35 en kan het lokaal zelfs 37 graden worden.

Bekijk de weer.nl-video met het weerbericht voor de komende dagen hieronder. Kijk voor het actuele weerbericht op Weer.nl.

<em>Weerbericht</em>: temperatuur stijgt na het weekend tot 37 graden (video) De temperaturen gaan in Nederland de komende dagen behoorlijk stijgen. Er is al extreme hitte in Zuid-Europa, veel vakantiegangers hebben te maken met een hittegolf, maar daar had Nederland tot nu toe nog geen last van. Dit gaat de komende tijd veranderen, want na het weekend loopt de temperatuur op tot 35 en kan het lokaal zelfs 37 graden worden. Bekijk de weer.nl-video met het weerbericht voor de komende dagen hieronder. Kijk voor het actuele weerbericht op Weer.nl. Bosbranden in Zuid-Europa door extreme hitte: bekijk de beelden Bekijk deze video » Meteoroloog Nicolien Kroon bij Renze: "Bosbranden ook in Nederland mogelijk" Bekijk deze video »
Weer :
Weerbericht: temperatuur stijgt na het weekend tot 37 graden (video)

Actuele video's

Meer actuele video's