Jean Paul Boëtius traint bij Feyenoord: is een terugkeer aanstaande?

Jean Paul Boëtius traint bij Feyenoord: is een terugkeer aanstaande?

Vrijdag 15 juli 2022 om 17:01

Vleugelspeler Jean-Paul Boëtius traint deze zomer mee met de selectie van Feyenoord. Voorlopig heeft hij geen contract, maar zit een eventuele terugkeer er in? "Ik mag hier lekker mijn conditie op pijl houden. Hoe dat verder gaat dan zien we wel."

<em>Jean Paul Boëtius</em> traint bij <em>Feyenoord</em>: is een terugkeer aanstaande? Vleugelspeler Jean-Paul Boëtius traint deze zomer mee met de selectie van Feyenoord. Voorlopig heeft hij geen contract, maar zit een eventuele terugkeer er in? "Ik mag hier lekker mijn conditie op pijl houden. Hoe dat verder gaat dan zien we wel." Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Lees en bekijk ook het volledige speelschema van Feyenoord in seizoen 2022-2023. Bekijk ook Arne Slot over nieuwe seizoen Feyenoord: "Selectie samenstellen is cruciaal" Bekijk deze video » Feyenoord presenteert derde tenue: 'Krachtig zwart met fel roze' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Lees en bekijk ook het volledige speelschema van Feyenoord in seizoen 2022-2023.

Actuele video's

Meer actuele video's