Steven Brunswijk is getrouwd met Ayla Guiaux: bekijk beelden van het huwelijk

Steven Brunswijk is getrouwd met Ayla Guiaux: bekijk beelden van het huwelijk

Zondag 17 juli 2022 om 10:29

Steven Brunswijk is getrouwd met zijn grote liefde Ayla Guiaux. De komiek en zijn vrouw wilden niet op een saaie manier in het huwelijksbootje stappen, het werd dan ook een swingende aangelegenheid. De huwelijksceremonie werd geleid door niemand minder dan Jörgen Raymann. En er waren ook verschillende bekende Nederlanders te gast op de trouwerij.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Steven Brunswijk</em> is getrouwd met Ayla Guiaux: bekijk beelden van het huwelijk Steven Brunswijk is getrouwd met zijn grote liefde Ayla Guiaux. De komiek en zijn vrouw wilden niet op een saaie manier in het huwelijksbootje stappen, het werd dan ook een swingende aangelegenheid. De huwelijksceremonie werd geleid door niemand minder dan Jörgen Raymann. En er waren ook verschillende bekende Nederlanders te gast op de trouwerij. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Steven Brunswijk over De Verraders: "Gedrag van Stefano was zelfs voor hem raar" Bekijk deze video » Zien: Steven Brunswijk emotioneel als hij aan bruiloft denkt, "moeder is er niet bij" Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's