Rob Goossens heeft nieuwe kijktip uit België: "Alles is een bouwval"

Rob Goossens heeft nieuwe kijktip uit België: "Alles is een bouwval"

Het Nederlandse seizoen van Kopen zonder Kijken is inmiddels afgelopen, maar Rob Goossens heeft voor de fans van het programma een tip: de Belgische versie.

<em>Rob Goossens</em> heeft nieuwe kijktip uit België: &quot;Alles is een bouwval&quot; Het Nederlandse seizoen van Kopen zonder Kijken is inmiddels afgelopen, maar Rob Goossens heeft voor de fans van het programma een tip: de Belgische versie. Op Videoland is het programma, dat Blind Gekocht heeft, nu te zien en volgens Rob is hij echt beter dan de Nederlandse variant: "Is een hele nieuwe wereld. Ze kopen soms huizen aan waarvan je denkt: hier is 200 jaar geleden iemand overleden en die ligt er nog steeds." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Kopen zonder Kijken: Alex voor de deur met confronterend nieuws (video) Bekijk deze video » Kopen zonder Kijken België nu te zien bij Videoland: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Rob Goossens heeft nieuwe kijktip uit België: "Alles is een bouwval"

Op Videoland is het programma, dat Blind Gekocht heeft, nu te zien en volgens Rob is hij echt beter dan de Nederlandse variant: "Is een hele nieuwe wereld. Ze kopen soms huizen aan waarvan je denkt: hier is 200 jaar geleden iemand overleden en die ligt er nog steeds."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV