Maandag in B&B Vol Liefde: Petra vindt kroeg van Hans maar sfeerloos

Maandag in B&B Vol Liefde: Petra vindt kroeg van Hans maar sfeerloos

Maandag 18 juli 2022 om 11:23

Hans wil wel even een drankje met zijn date Petra gaan drinken, voordat ze gaan shoppen. Die wordt niet direct enorm enthouisast van het etablissement dat hij heeft uitgekozen: 'Dat vond ik echt helemaal niks. Er was helemaal geen sfeer, het was echt zo'n oude lullen-kroeg', laat ze weten.

'Helaas is het Frans van Petra niet zo goed'
Hans vermaakte zich echter wel prima met wat vrienden die ook aanwezig waren maar: 'Helaas is het Frans van Petra niet dermate courant dat ze mee kan participeren in de gesprekken.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder.

Maandag in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Petra vindt kroeg van Hans maar sfeerloos Hans wil wel even een drankje met zijn date Petra gaan drinken, voordat ze gaan shoppen. Die wordt niet direct enorm enthouisast van het etablissement dat hij heeft uitgekozen: 'Dat vond ik echt helemaal niks. Er was helemaal geen sfeer, het was echt zo'n oude lullen-kroeg', laat ze weten. 'Helaas is het Frans van Petra niet zo goed'Hans vermaakte zich echter wel prima met wat vrienden die ook aanwezig waren maar: 'Helaas is het Frans van Petra niet dermate courant dat ze mee kan participeren in de gesprekken.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol liefde: Desiree probeert in Italië vlees van koe te bestellen: ‘Mhoe!” Bekijk deze video » B&B Vol liefde: Hayriye krijgt hartkloppingen van Desiree: ‘Ik ben echt klaar met je’ Bekijk deze video » Jacob wil na drama B&B Vol liefde aan tafel met dames: ‘Ze wilden me kapotmaken’ Bekijk deze video »
TV :
Maandag in B&B Vol Liefde: Petra vindt kroeg van Hans maar sfeerloos

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's