Hart van Nederland: oud-presentator Frank Masmeijer komt vrij uit gevangenis door Willem-Alexander

Hart van Nederland: oud-presentator Frank Masmeijer komt vrij uit gevangenis door Willem-Alexander

Woensdag 20 juli 2022 om 13:01

Frank Masmeijer komt zo'n anderhalf jaar eerder vrij omdat koning Willem Alexander heeft besloten dat hij zijn straf niet meer helemaal uit hoeft te zitten. De oud-presentator is hier erg verbaasd maar natuurlijk ook erg verheugd over. Hij heeft zijn straf altijd al te hoog gevonden.

Cocaïnesmokkel
De betrapte presentator was tot 9 jaar cel veroordeeld vanwege betrokkenheid bij cocaïnesmokkel in de havens van Antwerpen. Masmeijer was afgelopen december overgeplaatst vanuit België naar een Nederlandse gevangenis om de rest van zijn straf uit te zitten maar is nu per direct vrij gelaten.

_Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

<em>Hart van Nederland</em>: oud-presentator <em>Frank Masmeijer</em> komt vrij uit gevangenis door <em>Willem-Alexander</em> Frank Masmeijer komt zo'n anderhalf jaar eerder vrij omdat koning Willem Alexander heeft besloten dat hij zijn straf niet meer helemaal uit hoeft te zitten. De oud-presentator is hier erg verbaasd maar natuurlijk ook erg verheugd over. Hij heeft zijn straf altijd al te hoog gevonden. CocaïnesmokkelDe betrapte presentator was tot 9 jaar cel veroordeeld vanwege betrokkenheid bij cocaïnesmokkel in de havens van Antwerpen. Masmeijer was afgelopen december overgeplaatst vanuit België naar een Nederlandse gevangenis om de rest van zijn straf uit te zitten maar is nu per direct vrij gelaten. _Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's