Frank Masmeijer reageert op gratie: 'Het is hectische tijd maar het gaat prima' (video)

Frank Masmeijer reageert op gratie: 'Het is hectische tijd maar het gaat prima' (video)

Donderdag 21 juli 2022 om 09:19

Er werd gisteren vooral veel over Frank Masmeijer gesproken maar weinig mét hem. Veronica-dj Toine van Peperstraten wist het nummer van de gevallen showmaster te achterhalen en besloot hem samen met zijn co-host Mischa Blok gewoon even op te bellen. Veel wil die in eerste instantie niet kwijt, behalve dat het hectisch geweest is en dat het prima met hem gaat.

Familieomstandigheden
Iedereen is natuurlijk vooral benieuwd naar de reden waarom zijn gratie-verzoek is toegekend. 'Kun je iets meer vertellen over de familieomstandigheden?', vraagt Blok. Masmeijers antwoord hoor je hieronder.

Frank Masmeijer reageert op <em>gratie</em>: 'Het is hectische tijd maar het gaat prima' (video) Er werd gisteren vooral veel over Frank Masmeijer gesproken maar weinig mét hem. Veronica-dj Toine van Peperstraten wist het nummer van de gevallen showmaster te achterhalen en besloot hem samen met zijn co-host Mischa Blok gewoon even op te bellen. Veel wil die in eerste instantie niet kwijt, behalve dat het hectisch geweest is en dat het prima met hem gaat. FamilieomstandighedenIedereen is natuurlijk vooral benieuwd naar de reden waarom zijn gratie-verzoek is toegekend. 'Kun je iets meer vertellen over de familieomstandigheden?', vraagt Blok. Masmeijers antwoord hoor je hieronder. Bekijk ook Thijs Zeeman WOEST over vrijlating Frank Masmeijer: 'Absurde beslissing' Bekijk deze video » Geert-Jan Knoops in Op1 over gratie Frank Masmeijer: "Ophef is zeer hypocriet" Bekijk deze video » Thijs Zeeman: 'Feiten zijn dat Masmeijer een misdaad gepleegd heeft' (RENZE) Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's