Frédérique Matla in verlegenheid bij Renze: dé strafcornerspecialist van de wereld?

Frédérique Matla in verlegenheid bij Renze: dé strafcornerspecialist van de wereld?

Donderdag 21 juli 2022 om 09:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Frédérique Matla</em> in verlegenheid bij <em>Renze</em>: dé strafcornerspecialist van de wereld? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. De Nederlandse hockeydames werden afgelopen weekend opnieuw wereldkampioen, mede dankzij de ijzersterke strafcorners van Frédérique Matla. Presentator Renze Klamer brengt haar enigszins in verlegenheid door te beweren dat ze dé strafcornerspecialist van de wereld is. Matla's teamgenoten vallen Klamer bij, maar de tophockeyster blijkt over een typisch Nederlandse eigenschap te beschikken: het ontvangen van complimenten gaat nogal moeizaam... Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Frédérique Matla in verlegenheid bij Renze: dé strafcornerspecialist van de wereld?

De Nederlandse hockeydames werden afgelopen weekend opnieuw wereldkampioen, mede dankzij de ijzersterke strafcorners van Frédérique Matla. Presentator Renze Klamer brengt haar enigszins in verlegenheid door te beweren dat ze dé strafcornerspecialist van de wereld is. Matla's teamgenoten vallen Klamer bij, maar de tophockeyster blijkt over een typisch Nederlandse eigenschap te beschikken: het ontvangen van complimenten gaat nogal moeizaam...

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's