Zien: Annemarie de Kunder spot koningin Máxima tijdens vakantie in Griekenland

Zien: Annemarie de Kunder spot koningin Máxima tijdens vakantie in Griekenland

Vrijdag 22 juli 2022 om 21:23

De zomervakantie is voor de Oranjes misschien wel het enige moment in het jaar waarop de familie lekker de boel de boel kan laten. Althans, dat was het geval vóórdat Annemarie de Kunder besloot om royaltyreporter te worden. Bij RTL Boulevard vertelt Annemarie over haar vakantie naar Griekenland.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Annemarie de Kunder</em> spot <em>koningin Máxima</em> tijdens vakantie in Griekenland De zomervakantie is voor de Oranjes misschien wel het enige moment in het jaar waarop de familie lekker de boel de boel kan laten. Althans, dat was het geval vóórdat Annemarie de Kunder besloot om royaltyreporter te worden. Bij RTL Boulevard vertelt Annemarie over haar vakantie naar Griekenland. Tekst gaat verder onder de video. Vakantie OranjesEen beetje koningshuisliefhebber wil natuurlijk ook in levenden lijve zien hoe onze royals vakantie vieren. Daarom vertrok Annemarie de Kunder naar het warme Griekenland: "Ik viel daar best wel op met mijn camera, dus ik vond het niet zo prettig eigenlijk. Er was ook iemand die ons opmerkte en die kon dat niet echt waarderen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Annemarie de Kunder spot koningin Máxima tijdens vakantie in Griekenland

Vakantie Oranjes
Een beetje koningshuisliefhebber wil natuurlijk ook in levenden lijve zien hoe onze royals vakantie vieren. Daarom vertrok Annemarie de Kunder naar het warme Griekenland: "Ik viel daar best wel op met mijn camera, dus ik vond het niet zo prettig eigenlijk. Er was ook iemand die ons opmerkte en die kon dat niet echt waarderen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's